Op pad met Bureau Groen

Voor leerkrachten en docenten organiseert Bureau Groen een teamuitje naar Den Haag dat leuk is maar ook ergens over gaat.

 

** NIEUW ** Groep 8 kan nu ook op Groensafari in Den Haag.

Je wandelt met een gids langs momenten uit het leven van Groen van Prinsterer en zijn echtgenote. Zij is de koningin van de liefdadigheid, hij zette zich vooral als parlementariër in − onder andere voor protestants-christelijk onderwijs. Ondertussen houden zij ons vandaag een spiegel voor. Op het Binnenhof beland je in de actuele discussie over (de vrijheid van) het onderwijs in Nederland.

Tussendoor geniet je van een lekkere lunch of proeverij. Voor wie wil, kan het programma worden aangepast of uitgebreid.

‘Erg leuk om met Tineke de rondwandeling door Den Haag te doen langs Groen van Prinsterercoördinaten in het centrum. Wij, als team van de Groen van Prinstererschool, hebben genoten van haar uitleg bij de mooie gebouwen en de belangrijke punten. En niet te vergeten: van het gesprek met een Tweede Kamerlid. We raden dit anderen zeker aan. Hartelijk dank!’ (Marieke de Jager, Groen van Prinstererschool Middelharnis)